top of page
Image by Memento Media

DESPRE NOI

EURO-NEXTPASS

Cu o experiență cumulată de peste 30 de ani în domeniul antreprenoriatului,
noi Euro-NextPass venim în sprijinul mediului business din România.

 

Având o viziune globală a problemelor majore în ceea ce privește lipsa personalului calificat și necalificat, am decis să facem o schimbare prin înființarea unei Agenții de Recrutare și Plasare a Forței de Muncă din Asia și Orientul Mijlociu, o agenție specializată și acreditată în domeniul resurselor umane, care să ofere servicii profesionale din punct de vedere al selecției și al normelor legislative în vigoare.

Euro-NextPass ofera servicii de cea mai înaltă calitate pentru ca întregul
procedeul ce constă în indentificarea, selecția, recrutarea, obținerea și întocmirea documentelor pentru obținerea avizului de muncă și a vizei, să treacă din sarcina beneficiarului în sarcina noastră.

Garantăm faptul că, persoanele ce candidează pentru posturile vacante
oferite de angajator sunt apte din punct de vedere medical si psihologic,
îndeplinesc toate cerințele specificate în fișa postului, sunt cunoscatori de limba engleza și cel mai important aspect, își onorează perioada contractuală.


Cu toții suntem puțin sceptici la început, crezând că bariera de limbă și
cultură face ca procesul de adaptare și integrare al acestor persoane sa fie mai lent însă nu este nici pe departe așa. La fel am putea da exemplu numărul românilor ce au ales să plece din țară necunoscând limba și tradițiile din țări precum: Germania, Franța, Spania, Anglia și se poate observa că s-au descurcat și că s-au integrat rapid în comunitațile europene.

Dacă ne uităm la beneficiile propuse de către noi, observăm în deosebi și faptul că personalul propus de noi nu consumă alcool sau substanțe stupefiante și nu simpatizează jocurilor de noroc sau alte vicii datorită religiei lor.


În colaborare cu partenerii nostrii din Nepal, India, SRI Lanka, Bangladesh,
Kuweit, Quatar Dubai, Malaezia, Oman și Arabia punem la dispoziția
dumneavoastră forța de muncă atât de necesară pentru toate domeniile de activitate pentru buna funcționare și dezvoltare a afacerii dumneavoastră, personal bine pregătit, capabil și disponibil.

Cu seriozitate și promtitudine dorim să vă putem ajuta, iar dacă considerați
că vă putem oferi o mână de ajutor vă rugăm să ne contactați.

 

În sprijinul afacerii dumeavoastră, cu respect echipa Euro-NextPASS !

Image by Christian Wiediger
bottom of page